Uitnodiging EK Baanwielrennen.

Beste relatie,
 
Van 17 t/m 22 augustus 2021 vindt in Omnisport Apeldoorn het EK baanwielrennen voor junioren en beloften plaats.
Waar de elite renners in Japan de komende weken dé prestatie van hun leven willen neerzetten is dit voor de junioren en beloften niet anders in augustus. Hun carrière richting Parijs 2024 en Los Angeles 2028 kan zomaar eens in Apeldoorn starten. Als Libéma relatie heeft u de mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn.
 
Graag nodigen wij u en uw partner uit om deze titelstrijd met ons mee te beleven onder het genot van een drankje en Veluwse borrelhapjes. De VIP-ruimte is geopend tijdens het finale programma, maar u heeft voordien ook de mogelijkheid met uw ticket de kwalificatie wedstrijden te bezoeken (op VIP-tribune en VIP-terras) die eerder op de dag plaatsvinden.
 
Programma
Start VIP-programma: 18.00 uur
Einde VIP-programma: 21.30 uur
 
Aanmelden
Mocht u zich nog willen aanmelden dan kunt u tot 17 augustus contact opnemen met Rens Kamphuis via profcycling@libema.nl.
 
U krijgt direct daarna een bevestiging van uw aanmelding en u kunt op de datum van uw voorkeur gewoon naar Omnisport afreizen. 
Bij de hoofdentree van Omnisport kunt u zich melden bij de VIP-desk waar u uw VIP-kaart kunt ophalen. Wij zullen u vanuit daar verder begeleiden naar het VIP-balkon
 
Parkeren
U kunt navigeren naar Omnisport apeldoorn – de voorwaarts 55 – 7321 MA Apeldoorn. Aangekomen bij de voorwaarts kunt u de borden volgen van publiek (rechts aanhouden). U kunt op een plek naar keuze parkeren en de looproute naar de ingang volgen.
 
Praktische informatie
Het is doorgaans warm in de wielerhal tijdens internationale toernooien. U zal geen jas of trui nodig hebben tijdens ons evenement. Indien u dit wel wenst mee te nemen is er een onbeveiligde garderobe beschikbaar in Omnisport. In Omnisport gelden er huisregels, wij vragen u zich hieraan te houden  
 
Covid-maatregelen
De huidig geldende maatregelen staan het toe om u toegang te verlenen zonder test- of vaccinatiebewijs. De 1.5 meter maatregel houden wij daarom aan als voornaamste maatregel voor het bezoeken van onze locatie. Echter is er hierdoor wel beperkte capaciteit in Omnisport tijdens het EK. Meld u daarom tijdig aan voor uw bezoek. Ruim voor uw bezoek zullen wij u een uitgebreide update toesturen van de geldende maatregelen in Omnisport.
Het is mogelijk dat verscherpte maatregelen ervoor zorgen dat publiek niet aanwezig mag zijn, indien dit aan de orde is stellen wij u tijdig op de hoogte en zal uw toegangsbewijs komen te vervallen.
 
Wij zien u graag tijdens het EK baanwielrennen junioren en U23!
 
Met vriendelijke groet, 
Martin de Kok 
 
Libéma Profcycling