BEREIKBAARHEID

Uw beste keuze is ook de gezondste keuze: overweeg altijd uw gezondste en duurzaamste keuze. Heeft u het stappenplan op onze duurzaamheidspagina al gezien?

3 D effect plattegrond verzamelplaats 1

Woon jij dichtbij Omnisport? Overweeg dan lopend naar het EK te komen. Hierdoor sta je nooit vast in het verkeer en is parkeren ook geen probleem. Kijk op de plattegrond hoe jij het snelst naar de ingang komt.

Kom jij uit de buurt en kan je met de (elektrische)fiets naar het EK, overweeg dit dan zeker. Er is namelijk in samenwerking met de gemeente Apeldoorn een beveiligde fietsenstalling zoals je dit uit het centrum van Apeldoorn ook kent, ook hier geldt ‘’fiets m erin’’. Kort voor het EK zullen wij de unieke extra’s bekend maken die jij als bezoeker op de fiets nog meer kan verwachten. Het is de moeite waard!

De accommodatie is ook per trein en bus uitstekend bereikbaar. Vanaf Station Apeldoorn Centraal, is het mogelijk om met een ov-fiets binnen ongeveer 10 minuten Omnisport te bereiken. U bereikt Omnisport Apeldoorn via de kleinere stations vanaf Station Osseveld te voet in ongeveer 10 minuten en Station de Maten in ongeveer 2 minuten. Bekijk hier de kleinere stations op de plattegrond. De bushalte Omnisport ligt op ongeveer 8 minuten lopen afstand van Omnisport Apeldoorn.

Kom jij ondanks alle betere keuzes toch met de auto? Zorg er dan voor dat jouw auto in elk geval volledig gevuld is. Heb jij een plek over voor een bekende of een onbekende gast? Meld je dan aan via onze Slinger widget op de website, zodat jouw rit naar het EK in elk geval met een gevulde auto gaat zijn. Als je alleen zou gaan reizen kan je ook kiezen om bij iemand anders in te stappen en gebruik te maken van een aangeboden rit, wel zo gezellig én duurzaam.

Er zijn parkeermogelijkheden bij Omnisport Apeldoorn. Volg de borden (P) om de parkeerplekken te bereiken.