VEELGESTELDE VRAGEN

Zie deze pagina: Bereikbaarheid

Het is niet toegestaan om je eigen consumpties mee te nemen. In het gebouw zijn horecagelegenheden waar drankjes en eten verkrijgbaar zijn. Er zal bij de ingang een tassencontrole plaatsvinden. (klein) Snoepgoed en kauwgum is wel toegestaan mee te nemen, mits het in hoeveelheden voor eigen gebruik is.

Tijdens evenementen is het niet toegestaan om rugzakken en/of weekendtassen mee te nemen. Handtassen mogen naar binnen als ze niet groter zijn dan A4-formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Tassen kunnen worden doorzocht en gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. We vragen je om tassen thuis te laten en vragen om begrip en medewerking.

Er zijn geen lockers beschikbaar om je (hand)tas op te bergen tijdens het evenement.

Tickets zijn alleen te koop via onze online ticketshop.

Tickets retourneren en een refund aanvragen kon tot 10 dagen voor het evenement. Deze termijn is helaas verstreken en zodoende zullen wij dergelijke verzoeken niet meer accepteren. Wil je een ticket omruilen voor een andere dag kan dit tot 5 dagen voor de dag dat jij het EK wilt bezoeken, mits het nieuwe ticket dezelfde waarde heeft als het oude ticket. Dit omdat er anders een verrekening van de kosten moet plaatsvinden.Omruilen van tickets kan worden aangevraagd op basis van beschikbaarheid via onze ticketprovider CM.com via support@cmtickets.com. Vermeld in je e-mail je naam, je reserveringsnummer, het aantal tickets dat je wilt omboeken en naar welke dag je ze wilt omboeken. CM.com zal de omboeking vervolgens realiseren.

Het meebrengen van (digitale) foto- en videoapparatuur wordt toegestaan op het terrein en/of in het pand mits het niet voor commerciële doeleinden gebruikt wordt. Bij constatering van onrechtmatig commercieel gebruik van deze apparatuur word je verwijderd van ons terrein en/of het pand en zal dit gerapporteerd worden aan De Organisatie en de KNWU. Eventuele vervolgstappen zullen door deze partijen genomen worden. Te allen tijde moet rekening worden gehouden met de veiligheid van de renners en is het niet toegestaan foto’s te maken langs de balustrade langs de baan. Het gebruiken van selfiesticks is niet toegestaan.


Voor professionele foto-, audio-, beeld- en andere (opname)apparatuur is een persaccreditatie van de organisatie vereist. Als je een dergelijke persaccreditatie wilt aanvragen, kijk dan op de pagina ‘’media’’.


Omnisport is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en gehandicapten; op elke verdieping is een lift beschikbaar.

Het hele gebouw is rookvrij. Roken is alleen toegestaan buiten op de aangewezen locaties.

U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met 055 368 4611 of een e-mail sturen naar receptie@omnisport.nl.

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan in Omnisport Apeldoorn. We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die worden gebruikt voor de begeleiding van gehandicapte personen, zoals geleidehonden en honden van Stichting Hulppond. Neem van tevoren contact op met de organisatie. Papieren die aantonen dat het een hulphond is, moeten worden getoond bij de receptie van Omnisport.

Ja, u kunt betalen met pinpas en creditcard. Er is geen geldautomaat.

Er zijn geen lockers in Omnisport.

Klik hier voor de interne regels en voorschriften.

Omnisport en de organisatie aanvaarden geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel en/of diefstal, verlies, schade of verlies van eigendommen van bezoekers die ontstaan tijdens en/of als gevolg van een bezoek aan de accommodatie, behalve in de mate dat dit het gevolg is van opzet of bewuste roekeloosheid aan de zijde van Omnisport en de organisatie.

Kolven in Omnisport is geen probleem, maar we hebben geen speciale ruimte daarvoor. Vraag gerust een medewerker om assistentie, en de medewerker zal ervoor zorgen dat je naar de juiste ruimte wordt begeleid. Als je bij aankomst aangeeft dat je moet kolven tijdens je verblijf, is het geen probleem om een tas met flessen mee te nemen.

Ja. Glutenvrij eten is beschikbaar bij de hoofdcounters in de fanzone.

Ja dat kan. Als u uw ticket laat scannen door de beveiligers bij het verlaten van Omnisport Apeldoorn kunt u naar buiten. Bij binnenkomst kunt u uw ticket wederom scannen en kunt u naar binnen.

Dat klopt. De tickets zijn enkel gebonden aan een vak.