Dikke banden race.

Ben jij tussen de 3 en 12 jaar oud en heb jij altijd al eens mee willen doen aan een fietswedstrijd? Doe dan op 25 september tussen 15:00 uur – 18:00 uur gratis mee met de Dikke Banden Race & Loopfietsrace op het Marktplein in Apeldoorn. Je kunt je nu al inschrijven via onderstaand formulier of op het Marktplein op 25 september voor 14:45 uur. Je ontvangt ook nog eens een t-shirt en medaille als aandenken.

Wanneer je bent ingeschreven, wordt de rest geregeld op de dag zelf. De race voldoet dan ook aan alle eisen van de KNWU. Het parkoers wordt afgezet en een helm dragen is verplicht. Mocht je die niet hebben, dan zijn deze te leen bij de organisatie. Tijdens de wedstrijden door zijn er ook veel andere activiteiten te doen zoals het Decathlon Sportplein en is er een super toffe pumptrack.

Haal jij bij de Dikke Banden Race het podium? Voor de categorieën tussen de 7 en 12 jaar maak je ook nog eens kans om naar de landelijke finale te gaan op zondag 6 oktober in Maastricht.

Doe jij mee aan de loopfietsrace en vind je het helemaal te gek? Dan kun je de komende maanden ook mee doen aan de Ukkiepukkiewedstrijden van wielervereniging De Adelaar in Apeldoorn. Op 6 oktober, 23 november en 1 december vinden deze loopfietswedstrijden plaats in Omnisport.

Eigen fiets
Aan de Dikke Banden Race kun je meedoen op je normale (stads)fiets, mountainbike of crossfiets. Racefietsen zijn niet toegestaan. De banden moeten namelijk breder dan 28 millimeter zijn. Op de wedstrijddag zelf, wordt de fiets nog gecontroleerd door de organisatie. Voor de loopfietsrace (voor kinderen van 3-6) worden er fietsen beschikbaar gesteld door de organisatie. Heb je er dus geen, dan kun je toch meedoen!

Deelnemers aan de Dikke Banden Race/Loopfietsrace stemmen in met het gebruik van foto’s en videomateriaal, die tijdens hun deelname zijn gemaakt door de KNWU, de organisatie en nadien als promotiemateriaal gebruikt kunnen worden. Mocht u bezwaar maken op een geplaatste foto neem dan contact op de organisatie.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.