Vrijwilligers.

Fijn dat je als vrijwilliger je steentje bij wilt dragen aan het EK Baanwielrennen 2019 dat van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober 2019 in Omnisport Apeldoorn plaatsvindt.

Zonder vrijwilligers kan er geen EK Baanwielrennen bestaan. Als vrijwilliger heb je dus een cruciale rol om het evenement tot een groot succes te brengen. Daarnaast vervul je als vrijwilliger een belangrijke rol als ‘gezicht’ van het evenement, zowel naar de deelnemers als naar de organisatie, de UEC en de bezoekers van het EK. Als vrijwilliger ben je kortom van onschatbare waarde!

Door het invullen van onderstaand formulier willen we gegevens over je verzamelen zodat we je aanstelling als vrijwilliger zo makkelijk mogelijk kunnen laten verlopen. Daarnaast is het belangrijk om te weten of het EK Baanwielrennen 2019 goed bij je past en wij jou voldoende kunnen bieden. Daarom zal je naar aanleiding van dit formulier meer informatie ontvangen over de exacte functie(s) en dagen dat je werkzaam zult zijn.

De gegevens die je invult worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt in functie van je aanstelling als vrijwilliger. Bij vragen over gewenste functie(s) doen wij ons best om het iedereen naar de zin te maken. Wij kunnen echter geen garantie bieden dat je exact toegewezen krijgt wat je vraagt. eenvoudigweg we voor alle posities mensen nodig gaan hebben.

Dit formulier kun je invullen en verzenden nadat je alles hebt ingevuld. Mocht het nodig zijn dan nemen we binnenkort contact met je op.