Clinic sportfotografie

Whats App Image 2023 11 09 at 13 54 40

Deelname is niet meer mogelijk. Beide data zijn vol!

Wil je graag meer te weten komen over sportfotografie en vind je baanwielrennen ook zo'n gave, snelle sport? Dan is de cursus Sportfotografie Baanwielrennen echt iets voor jou. Je krijgt een unieke kans om op de wielerbaan in Apeldoorn foto’s te maken tijdens de trainingen van de talentenploeg van de KNWU en Nationale baanselectie. Door middel van een expositie wordt de beste foto beloond met een dag in het mediateam van het EK Baanwielrennen van 10 t/m 14 januari. De cursus wordt georganiseerd in samenwerking met CameraNu en Apeldoorn Photo.

De workshops vinden plaats op:

  • 21 november - 09:00-13:00 uur: Talentenploeg KNWU
  • 23 november - 09:00-13:00 uur: Nationale baanselectie sprint

Voor wie is deze cursus?

Deze workshop is voor iedereen die zijn kennis wil vergroten op het gebied van sportfotografie. We gaan ervan uit dat je zelf al weet hoe je een goed belichte foto krijgt en zelfstandig aan de slag kan met sluitertijd, ISO, diafragma en de mogelijkheden van je camera kent. Per cursusmoment is er ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Bij minder dan 10 deelnemers gaat de cursus niet door.

Wat ga je doen?

09:00-10:00u. We ontmoeten elkaar onder het genot van een kop koffie of thee en nemen een stuk theorie door over de fotografie van baanwielrenners.

10:00-12:00u. We begeven ons langs de baan terwijl er getraind wordt, op jacht naar de mooiste foto’s. De begeleiders lopen rond voor tips & tricks.

12:00-13:00u. Tijd om na te bespreken onder het genot van een broodje. Stel je laatste vragen voordat je naar huis gaat om jouw beste foto te selecteren.

Wat neem je mee?

Tijdens de workshop neem je jouw eigen spiegelreflex- of systeemcamera met lenzen mee (een 70-200mm objectief wordt aanbevolen), evenals lege geheugenkaarten en minimaal 2 opgeladen accu's.

Wat kost het?

Deelname kost €20,-. Hiervoor krijg je deelname aan de cursus, word je voorzien van koffie/thee en een lunch. Na aanmelding ontvang je een aparte mail met een betaalverzoek. Zodra je betaald hebt is jouw deelname bevestigd.

Expositie beste foto’s & winnende foto

Elke deelnemer mag zijn/haar beste foto insturen. Door een vakjury wordt hier een selectie van gemaakt, welke wordt geëxposeerd. Deze wordt in de maand december geëxposeerd en gaat mee in een online verkiezing. De expositie vindt plaats in de stad Apeldoorn.

De fotograaf van de foto met de meeste stemmen krijgt de kans om tijdens het EK een dag mee te lopen in het mediateam van de organisatie, onder leiding van de fotograaf van de organisatie.

0

Dagen

0

Uren

0

Min.

0

Sec.