Welkom in Gelderland!

De populairste vakantiebestemming van Nederland, dé fiets- en wandelprovincie. Van natuur, kunst en historie tot sport en avontuur: in Gelderland beleef je het allemaal. We heten je graag welkom tijdens het EK Baanwielrennen 2024 en laten je al het moois zien van onze provincie.

Genieten in Gelderse streken

De Veluwe, de Achterhoek, de Betuwe, regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen bieden voor elk wat wils. Zo kun je er wandelen of fietsen door prachtige natuurgebieden. Of wil je liever culinair genieten, cultuur snuiven of kastelen en landgoederen bewonderen? Onze gastvrije Gelderse streken zijn er klaar voor om ontdekt te worden!

Dé sportprovincie

Gelderland gelooft in de kracht van sport en investeert daarom zowel in breedte- als topsport. Gelderland is niet voor niets dé sportprovincie van Nederland. Nadat we afgelopen jaren de start van de Giro d’Italia (2016), WK BMX (2021) en het WK Volleybal voor Vrouwen (2022) hebben mogen verwelkomen zijn we dit jaar trotse gastheer van het EK Baanwielrennen 2024. We kunnen niet wachten om de deelnemers en fans welkom te heten en al het moois van onze provincie te laten zien.

Bezoek voor meer informatie: Welkom in Gelderland