OMSCHRIJVING PER FUNCTIE/ROL VOOR GANGMAKERS.

Accreditatie
In Omnisport zijn er tijdens de EK baan verschillende zones waar teams, medewerkers en andere belanghebbenden met een accreditatiekaart toegang tot hebben. Als accreditatie gangmaker ben jij een van de eerste aanspreekpunten en help je mee met onder andere de uitgifte van de accreditaties.

Afbouw (15 en 16 januari)
Direct na de finales op zondag 14 januari en ook de dag erna – op maandag 15 januari – dragen wij er zorg voor dat alles weer wordt afgebouwd en opgeruimd. Graag zoeken wij gangmakers die ons – in alle rust na de hectiek van het EK – daarbij gaan helpen.

Chauffeur
Om alles in goede banen te leiden bij het EK, is het soms nodig om zaken van A naar B te verplaatsen. Dat kan gaan om materialen, maar ook om personen. Vaak ook hooggeplaatste personen van internationale bonden die bijvoorbeeld van het vliegveld opgehaald moeten worden. Voor deze rol zijn we op zoek naar representatieve chauffeurs die voor ons de nodige logistieke eindjes aan elkaar kunnen knopen. Bezit van een rijbewijs en voldoende rijervaring is uiteraard een vereiste.

Communicatie / (social) media / reporter / foto / film
Als onderdeel van het mediateam heb jij oog voor de beste content zodat alle fans, verspreid door Europa, kunnen genieten van ons evenement. We zoeken fotografen en videografen die oog hebben voor de mooiste beelden, en redacteuren die verslaafd zijn aan social media en precies weten wat onze doelgroep wil zien.

Domestique
De projectorganisatie van het EK Baanwielrennen is druk tijdens het evenement. Graag vraagt een ieder om een personal assistant, een rechterhand, die naast hem/haar kan ondersteunen, taken kan helpen uitvoeren en aan zijn / haar zijde meeloopt. Minimale beschikbaarheid is 3 van de 5 dagen (bij voorkeur alle dagen) aangezien je als team op elkaar ingewerkt raakt.

Enquêteur
Data is Key! Vind jij het leuk om een praatje te maken met mensen, aanwezig te zijn bij onze activiteiten tijdens en in aanloop naar het EK, dan kan je als enquêteur veel toevoegen aan het evenement. Als organisator van een EK dienen wij alle activiteiten te rapporteren, daarvoor dienen aanwezigen (deelnemers, bezoekers etc) vragenlijsten in te laten vullen, sta jij ervoor open om dit te begeleiden?

Fanzone
Voor de hoofdentree van Omnisport bouwen we een fanzone op waar publiek alvast warm wordt ontvangen voordat zij naar binnen gaan. Een leuke, gezellige ruimte waar de spanning en temperaturen alvast wat worden opgehoogd voordat het publiek onze wielertempel betreedt en het toegangsticket wordt gecontroleerd. Voor de op- en afbouw hiervan én voor de begeleiding/monitoring van activiteiten op dit voorplein zoeken we enkele harde werkers die (ook) vooral de gezelligheid rondom het evenement kunnen waarderen.

Host / hostess
Gastheren en gastvrouwen gevraagd om de gasten, de VIP’s en andere genodigden een gastvrij onthaal te bezorgen, te ontvangen, wegwijs te maken en een hospitality gevoel te bezorgen.

Ook zijn er host(ess)-gangmakers nodig om de bloemen, medailles en de EK trui op het podium aan de VIP te overhandigen, die deze uitreikt aan de winnaars.

Als gastheer of -vrouw van de persruimte zorg je ervoor dat alle journalisten en andere bezoekers goed ontvangen worden. Je bent gastvrij, behulpzaam en zorgt voor een fijne werksfeer in de persruimte.

Bezoekers hebben allemaal een kaartje voor een vak langs de baan. Die willen we graag begeleiden en helpen placeren.

Informatiedesk voor bezoekers
Bij binnenkomst van alle bezoekers bij de hoofdingang en omloop rondom de tribunes, sommigen komen voor het eerst, sta jij achter de informatiedesk om bezoekers te voorzien van informatie, vragen te beantwoorden en hen een warm welkom te geven. Een leuk eerste contact met de bezoekers.

Opbouwdagen (6 tot en met 9 januari)
Voordat het EK losbarst en de trainingen gaan starten is het zaak om alles netjes en tot in de puntjes voor te bereiden, op te bouwen en mooi aan te kleden. Fijn om dit in alle rust met een aantal enthousiaste gangmakers te mogen doen. Heb jij zin – voordat de hectiek van het toernooi losbarst – om hier een rol in te spelen? En warm te draaien voor het EK? Dan ben je uitermate geschikt voor deze functie.

Permanence
De permanence is de centrale plaats waar allerlei handelingen plaatsvinden en die tijdens de openingstijden van Omnisport continu bezet moet zijn.Tijdens de training- en wedstrijddagen zul je vanuit de permanence ondersteunende taken uitvoeren. Tevens komen onder andere deelnemende landen hier terecht zodra zij vragen hebben.

Ravitaillering
De gangmakers hebben een eigen plek in de catacomben van Omnisport. Dit is de plek waar ze zich melden, hun kleding ontvangen, de briefings krijgen, hun eten en drinken nuttigen, en voorzien worden van instructies en mededelingen. En na afloop napraten en nagenieten van een mooie dag. We noemen dit ons thuishonk. Deze moet ook netjes blijven, een fijne huiskamer zeg maar. Hiervoor zoeken wij mensen die hier graag zorg voor willen dragen.

Runner
Een heerlijke rol als je het leuk vind verrast te worden, in te springen waar nodig, daar waar assistentie nodig is of waar iemand wegvalt vanwege afwezigheid. Ben jij die duizendpoot en maakt het je niet echt uit wat je gaat doen? Meld je dan aan voor deze functie.

Side events
Voorafgaand aan het evenement in januari zijn er verschillende activiteiten in Apeldoorn zodat het EK en baanwielrennen worden gepromoot. Veel van deze activiteiten zullen een sportief tintje hebben. De activiteiten zullen eind september van start gaan en doorlopen in november en december, meer informatie over precieze data volgt.

Soigneur
Je draagt zorg voor het wel en wee van alle gangmakers, gaat bij hen langs tijdens hun shifts, voorziet hen van versnaperingen en bent een coachend en stimulerend persoon. Je bent bij voorkeur vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 januari beschikbaar en staat open voor het dragen van een passend outfit.

Geen voorkeuren, ik vind alles goed / leuk
Als je geen voorkeuren hebt, schrijf je dan hiervoor in. Dan delen we je in voor een functie die nog open staat.